Kvalitet gradnje
 
   
   
   
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Kvalitet gradnje

Objekti koje gradimo imaju armirano-betonsku konstrukciju, dok su ispune - zidovi i međuspratne tavanice - mahom od opekarskih elemenata. Pregradni zidovi između stanova su od giter blokova debljine 20 cm, čime se postiže zadovoljavajući stepen zvučne izolacije.
Fasadni zidovi su tzv. ‘sendvič zidovi’ sastavljeni od opekarskih elemenata kao podloge, mineralne vune kao izolatora od toplotnih uticaja i buke  i finalnog fasadnog sloja u vidu veštačkog kamena ili fasadnih maltera bojenih kvalitetnim akrilnim bojama.

Kad je reč o unutrašnjim zidovima u stanu, predvideli smo ih kao zidove od opeke. Po želji kupca, a onoliko koliko to konstrukcija i funkcija dozvoljavaju možemo ih pomerati i menjati. Kao finalnu obradu zidovi imaju gletovane ili farbane površine u sobama i  hodniku, u kupatilima, toaletima i kuhinjama  zidovi su celom visinom urađeni keramičkim pločicama. Svakako, uz savete našeg arhitekte i u skladu sa vašim željama moguće je osmisliti kolorističko rešenje i sve ostalo što čini završnicu izvođenja zanatskih radova.

Parketi koje postavljamo su prvoklasni, a po vašim željama,hrastov, žatoba(jatoba) ili drugi. Parket i finalna obrada (bojenje i lakiranje) je vaš izbor.

Keramika kojom oblažemo zidove i podove kupatila je vrhunskog kvaliteta. Ono što nas odlikuje jeste izrada specijalnog dizajna za svako pojedinačno kupatilo u jednoj zgradi. Svaku vašu sugestiju ćemo sprovesti u delo.

Prozori i vrata su vaša spona sa spoljašnjim  svetom, sa vašim susedima, ali i vaša zaštita od eksternih atmosferskih uticaja, od buke, toplote, hladnoće. Mi im zato pridajemo veliku važnost. Prozori koje ugrađujemo su visokokvalitetni, proizvedeni savremenim tehnologijama, izrađeni od aluminijuma ili PVC-a.

Unutrašnja vrata su jednostavna, od drvenih materijala.

Ulazna vrata u stan su sigurnosna, dakle pružaju vam sigurnost,bezbednost i tišinu. Ne zaboravljamo ni njihovu estetsku dimenziju, ona su ipak jedna od prvih informacija o vašem stanu.

Možemo još da napomenemo i to na koji način i u kojem kvalitetu je objekat snabdeven instalacijama grejanja, slabe i jake struje...

Grejanje je centralno, sa pravilno raspoređenim radijatorima u svim prostorijama stana. Svaki stan je opremljen i lokalnim sistemom klimatizacije, mesto spoljne jedinice određuje naš projektant tako da se ne naruši izgled fasade objekta. Savremeni način života i oprema koja to sve prati podrazumeva veliki broj raznih uređaja (internet, tv, kablovska,...) koje smo takodje, predvideli. Za njih ostavljamo dovoljan broj priključnih mesta u svakoj prostoriji stana. Svaki stan poseduje interfon vezu, kablovsku televiziju i kablovski internet.


 
o nama | kvalitet gradnje | aktuelno | reference | kontakt

All rights reserved by Ivera d.o.o. 11000 Beograd
Web Design by TwoSpots